Advies van een voedingsconsulent

Welkom op de website van Gezond West. Ik ben voedingsconsulent en help u graag bij het bereiken van uw doelen. Door middel van persoonlijk advies op het gebied van voeding en beweging begeleid ik u naar uw streefgewicht.

Over Gezond West

Mijn naam is Rhiannon Sonneveld, als gediplomeerd voedingsconsulent begeleid ik mensen naar hun streefgewicht. Mijn praktijk Gezond West is gelegen in Maasdijk. Daar help ik mensen uit Westland en omstreken graag bij het afvallen. Samen gaan we op zoek naar een manier van afvallen die voor u het beste werkt, alleen op die manier kunt u het afvallen volhouden namelijk. Of u nou 2 of 20 kilo af wilt vallen, ik help u graag bij het behalen van uw ideale gewicht.

Over hoe ik te werk ga

Wanneer u zich bij mij aanmeldt, vraag ik u eerst een aantal dagen een eetdagboek bij te houden. Op die manier wordt u zich meer bewust van uw eetpatroon en hebben we een goede leidraad voor het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw eetdagboek en uw doelen. Als u al eerdere pogingen heeft ondernomen om af te vallen, bespreken we waar u tegenaan loopt en wat u moeilijk vindt. Ook bepaal ik uw lengte en gewicht. Op basis hiervan kan ik uw BMI en de samenstelling van uw lichaam (spier, vet en water) bepalen. Ik geef u een voedings- en bewegingsadvies waarmee u thuis aan de slag kunt. In de vervolgconsulten bespreken we vervolgens uw voortgang.  

Neem contact met mij op

Woont u in Maasdijk, Naaldwijk, Maassluis of omstreken? En wilt u graag gezond gaan leven? Neem dan contact met mij op. Als voedingsconsulent weet ik alles over gezonde voeding en hoe u dit kunt toepassen in het dagelijks leven, zodat u afvalt en uiteindelijk uw streefgewicht bereikt.