Afvallen met een gericht voedingsadvies

Bent u zich bewust van wat u eet? Letten op uw eten is niet altijd voldoende als het gaat om afvallen. Een voedingsadvies gericht op uw situatie en persoonlijke doelen gaat u helpen bij het bereiken van uw doelen. Pak de regie terug en leer gezonder te eten en meer te bewegen. Ik ben gewichtsconsulente en voedingsdeskundige, in mijn praktijk Gezond West help u graag.

Ieder mens is anders

Ieder persoon is anders. Ieder persoon heeft dus ook andere doelen als het gaat om afvallen en gezonder leven. Of u nou die paar laatste kilo’s eraf wilt of veel wilt afvallen, ik help u graag bij het bereiken van uw doelen. Zodat u van buiten kan worden wie u van binnen bent. Wie denkt aan afvallen, denkt aan minder eten en meer bewegen. In principe is dit inderdaad waar, maar bij afvallen komt zoveel meer kijken.

Een voedingsadvies afgestemd op uw doelen

Wanneer u zich aanmeldt voor hulp bij afvallen, vraag ik u eerst een eetdagboek bij te houden. In een intakegesprek bespreken we uw eetdagboek. Ook bespreken we uw doelen en uw huidige eet- en beweeggewoonten. Daarnaast kijken we naar uw lengte, gewicht en de samenstelling van spieren en gewicht. Op basis van al deze informatie stel ik een voedingsadvies voor u op waarmee u aan de slag kunt thuis. Uw voortgang bespreken we tijdens de vervolgconsulten. We wegen u om te kijken hoeveel u bent afgevallen en we bespreken wat er wel en niet goed gaat.

Bereik het gewicht waarvan u altijd al heeft gedroomd

Met een persoonlijk en op u afgestemd voedingsadvies valt u af en bereikt u uiteindelijk het gewicht waarvan u altijd al heeft gedroomd. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mij bellen of mailen.