De Praktijk

Gezond West is een professionele praktijk, gelegen in Maasdijk, voor afvallen en voedingsadvies.

Wilt u afvallen of meer weten over gezonde voeding en woont u in Maasdijk, Naaldwijk, Maassluis of omstreken neem dan snel contact op!

Want waar een wil is, is een weg!

Wie ben ik

Ik ben Rhiannon Sonneveld, 23 jaar en gediplomeerd gewichtsconsulent. Samen met mijn vriend en onze prachtige dochter: Sanne, wonen we in Maasdijk.

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor u omdat men maar één lichaam heeft en deze goed moet verzorgen.

Al van jongs af aan houd ik mij bezig met gezonde voeding. In de loop der jaren is deze interesse steeds groter geworden. Dit heeft mij doen besluiten om mijn passie te gaan realiseren: mensen op een professionele en deskundige manier adviseren over voeding.

Of het nu gaat om voedingsschema’s, afvallen, gezonde voeding of om meer te willen weten over voeding. Gezond West gaat opzoek naar wat het beste voor u werkt en bekijkt wat het beste bij u past.

Samen zorgen we er voor dat het gestelde doel behaald wordt en blijft!

Aangemeld… en hoe dan verder

Als we contact hebben gehad via de telefoon of e-mail, dan spreken we een datum en tijd af voor een intakegesprek.

Tijdens dit intakegesprek stel ik vragen om u beter te leren kennen, bespreken we het plan van aanpak en bekijken we wat een mooi streefgewicht is.

Daarna meten we een aantal waarden, zoals: het vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht percentage. Ook zullen we u wegen. Dit alles om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen, zodat we een zo’n passend mogelijk schema kunnen maken.

Bij een vervolg consult bespreken we hoe het gaat, wat werkt goed voor jou e.d. Je wordt weer gewogen en aan de hand daarvan berekenen we een aantal waarden. Zo krijgen we een goed overzicht en aan de hand daarvan gaan we verder kijken. Afhankelijk van hoe het gaat zal er tussen de consulten steeds meer tijd zitten.

Dit is niet omdat we u  niet meer willen helpen, maar juist om te laten zien & voelen dat u uw  doel ook op eigen krachten kan bereiken!

Twijfelt u of we iets voor u kunnen betekenen?

Schroomt u niet om contact op te nemen! We bespreken uw vraagstuk(ken) zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Waar een wil is, is een weg!