Gezond west, voor hulp bij afvallen

Wilt u graag afvallen, maar lukt het niet? Stoppen met eten is niet de oplossing. Minder en gezonder eten wel! Wanneer u hulp bij afvallen zoekt, dan bent u bij Gezond West aan het juiste adres.

Mijn naam is Rhiannon Sonneveld, ik ben gewichtsconsulent en voedingsdeskundige en help u graag bij het bereiken van uw doelen.

Bewuster worden van uw eetgewoonten

Het is voor veel mensen lastig: afvallen. Gewoon minder en gezonder eten is het devies. Maar waar begint u? Hoe voert u veranderingen door in uw eetpatroon? Welke gezondere alternatieven zijn er allemaal? Bij Gezond West leert u naar uw eetpatroon te kijken en bewuster te zijn van wat u eet. Ik geef u vervolgens advies over voeding en bewegen. Want ook beweging speelt een belangrijke rol bij het afvallen.

Mijn werkwijze

Wanneer u zich bij mij aanmeldt voor hulp bij afvallen, vraag ik u gedurende een paar dagen een eetdagboek bij te houden. Dit bespreken we vervolgens in het intakegesprek. In het intakegesprek bepalen we uw BMI, spiermassa en vetpercentage aan de hand van uw lengte en gewicht. Ook bespreken we uw doelen en uw huidige eet- en beweeggewoonten. Op basis hiervan stel ik een voedings- en beweegschema voor u op en plannen we de vervolgconsulten.  

Afvallen, u hoeft het niet alleen te doen

Kunt u ook hulp bij het afvallen gebruiken? Wilt u meer informatie of u meteen aanmelden? Neem dan contact met mij op via de telefoon: 06-15839328 of de mail: info@gezondwest.nl. Afvallen, u hoeft het niet alleen te doen!