De positieve effecten van gezond leven

Gezond leven heeft vele positieve effecten op uw lichaam. Zo verkleint het de kans op gezondheidsrisico’s zoals hart- en vaatklachten. Maar dat niet alleen, u gaat lekkerder in uw vel zitten en bereikt sneller een gezond gewicht en weet dit beter vast te houden. Wanneer u wilt leren hoe u gezond(er) kunt leven, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk Gezond West. We kijken dan samen naar uw huidige lifestyle en welke aanpassingen er nodig zijn om gezonder te leven.

Gezond leven, wat is dat?

Wat is gezond leven eigenlijk? Gezond leven houdt in dat u gezond eet en voldoende beweegt. Wanneer u overgewicht heeft, brengt dit gezondheidsrisico’s met zich mee. Door af te vallen bereikt u niet alleen een slanker lichaam, de kans op gezondheidsrisico’s neemt ook af!

Afvallen op een manier die voor u werkt

Wilt u graag leren om gezonder te eten en af te vallen, dan help ik u hier graag bij. Mijn naam is Rhiannon Sonneveld, ik ben gediplomeerd voedingsconsulent. In mijn praktijk Gezond West ontvang ik veel verschillende mensen. Personen met verschillende doelen. Ik stel voeding- en beweegadviezen op, afgestemd op uw persoonlijke situatie en doelen. We kijken samen naar een manier van afvallen die voor u werkt, zodat u het afvallen volhoudt en uw doelen bereikt.  

Kies voor een gezondere lifestyle!

Bent u woonachtig in Maasdijk, Naaldwijk, Maassluis of omstreken? En wilt u graag leren hoe u gezond kunt leven? Neem dan contact met mij op. Ik ga graag samen met u op zoek naar een gezondere lifestyle die voor u werkt. Neem nu contact met mij op via de telefoon of de mail.